Slimste Belegger 2019: We zijn begonnen!

Door Redactie op 4 november 2019 10:56

Slimste Belegger 2019: We zijn begonnen!

De Slimste Belegger 2019 is begonnen. Speel mee in de leukste beurscompetitie van Nederland, maak kans op prachtige prijzen en ontvang gratis handelstips van bekende beleggingsexperts. 

De afgelopen week stond in het teken van oefenen, maar vanaf vandaag is het afgelopen met droogzwemmen. De echte competitie gaat dan van start. Tijdens deze beurscompetitie gaat u gedurende vier weken met fictief geld de strijd aan om de titel de Slimste Belegger van 2019 en krijgt u de kans om beter te leren belggen met Turbo's.

Coaches

U kunt profiteren van de adviezen van vijf beleggingscoaches die u tijdens de competitie zullen begeleiden. Naast concrete handelstips, geven de coaches u inzicht in hun eigen beleggingsstrategie. In hun blogs leggen ze u uit hoe ze kijken naar de markt en welke beleggingen zij momenteel in de gaten houden. Via handige en begrijpelijke online masterclasses kunt u volgen welke afwegingen de coaches -stuk voor stuk doorgewinterde beleggingsexperts- maken en hoe zij omgaan met turbo's. 

De eerstvolgende masterclass vindt vandaag plaats. Nico Inberg en Guy Boscart zijn de coaches van dienst. 

Via deze link vindt u een handig overzicht van alle webinars en terugkijken van eerder 'uitgezonden' webinars is ook mogelijk. 

Inschrijven voor de slimste Belegger 2019 is nog mogelijk maar haast is geboden!

 

 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.