50 Plus-stemmers pakken de leiding

Door Redactie op 3 september 2021 10:30

50 Plus-stemmers pakken de leiding

Deelnemers die 50 Plus stemmen presteren momenteel het beste in de Turbocompetitie. Ze spelen een rendement van gemiddeld 2,2% bij elkaar. 

Aanhangers van alle andere politieke partijen schrijven rode cijfers, met onderaan Partij voor de Dieren, met een min van bijna 25%.

Twintigers en veertigers de besten

Qua leeftijd doet de categorie 25 - 30 al tijden de beste zaken en ook deze maand is dat het geval. Zij staan 3,3% in de plus, terwijl de categorie 40 - 45 op de tweede plaats staan met een minnetje van 0,8%. Onderaan vinden we de oudste deelnemers (90 - 95), met een rendement van -28,7%.

Dan een blik op de strijd tussen de seksen: de heren lopen de verliezen iets in en staan nog maar 3,9% in het rood, de dames staan helaas nog steeds ruim 11% in de min.

Tot slot nog een eervolle vermelding voor Fiat-rijders: hun voorsprong loopt steeds verder op en ze staan nu bovenaan met een plus van 38,7%! Honda-rijders sluiten de rij met een resultaat van -24,5%.

Maandwinnaar augustus

De beste speler over de maand augustus is de heer Kwant, onder spelnaam RemyMartin behaalde hij een rendement van 63,7%. Hij wint hiermee een iPad, van harte gefeliciteerd!

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.